Dream now visit later: de 5 mooiste reisboeken van dit najaar

Wat willen we graag de wereld in! Voorlopig blijven de mogelijkheden daarvoor heel beperkt en zijn we ‘gedwongen’ om thuis of in ieder geval in de buurt te blijven. Met deze vijf nieuwe reisboeken kun je dit najaar heerlijk wegdromen over de mooiste bestemmingen. Ver weg, maar ook dichtbij. Zodat het niet alleen bij dromen blijft.

SILENCE OF THE TIDES

Silence of the Tides is het boek over de gelijknamige poëtische film van regisseur Pieter-Rim de Kroon over het Waddengebied. Een film over de kwetsbare relatie tussen mens en natuur, over getijden, cycli en contrasten en vooral over de continue ‘ademhaling’ van het Wad.

De magische wereld van het Waddengebied

Het boek laat zich als een film bekijken en neemt je mee naar de magische wereld van het internationale Waddengebied dat zich uitstrekt over Nederland, Duitsland en Denemarken. Dit unieke natuurgebied van bijna 15.000 km2 is een van de laatst overgebleven grootschalige, bij eb droogvallende, ecosystemen en prijkt sinds juni 2009 op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Een prachtig boek dat laat zien hoe uniek het Waddengebied is. (Silence of the Tides verschijnt 12 november. Wil je de film zien? Dan moet je nog even geduld hebben; de bioscooptournee vindt plaats in het voorjaar van 2021).

Follow us